Skandinaviskt enkelt & tidlöst

Svart lack på lantlig form.

Danska möbelproducenten Oliver Furniture lanserade 2003 en premiärkollektion med enkla lantliga möbler. Stilen är ljus och skandinavisk och blev en stor framgång långt utanför Danmarks gränser. Att företaget har danska rötter är knappast någon slump. Det är nämligen i Danmark lejonparten av alla vita hem i svenska, finska och norsk inredningspress är fotograferade…

Traditionell förvaring bak klart glas.

Kollektionerna från Oliver Furniture är formgivna av designer Søren Rørbaek och inspirationen hämtar han från traditionell skandinavisk möbeltradition med pinnsoffor och stolar, slagbord och förvaringsskåp. Trendfärgen svart lyfter de enkla möbelformerna till en mer urban look för den som så önskar.

Sekelskifte i tidlös vit variant.

Redan 2004, ett år efter starten, efter introducerade Oliver Furniture fäven möbler för barnrum i sortimentet. Det blev en stor succé och barnkollektionen är i dag lika omfattande som vuxenmöblerna. Samma rara lantliga look råder i barnrummen och skapar en tidlös enkel inredning.

Fint för småfolk från Oliver Furniture.
Syskonsoffa för barnrummet.

Oliver Furniture har en stort återförsäljarnät i Norden och delar av sortimentet finns i ett flertal butiker i Sverige. Kika in på hemsidan:

Annons

                                      www.oliverfurniture.dk


  • Anonymous

    Snyggt, skandinaviskt.Laddar